NL EN

Kunstinstituut Melly's Boekenmarkt: Gratis boeken bij elk entreeticket!

Live Reserveer tickets

Ontdek bijzondere vondsten in onze tentoonstellingsruimte op de begane grond — Tijdens de eerste week van juni!

Omdat we ons archief van boeken en publicaties aan het reorganiseren zijn om ruimte te maken, nodigen we je graag uit om langs te komen en uit te zoeken wat je aan je eigen boekenkast wilt toevoegen. Gratis!

Het enige dat je hoeft te doen om de boekenmarkt te betreden is het kopen van een toegangskaartje voor Kunstinstituut Melly. Dit kaartje geeft je ook meteen toegang tot onze huidige tentoonstellingen My Oma, Bewaard en KIJK!

Door de jaren heen is onze bibliotheek uit haar voegen gegroeid. Onze diverse collectie weerspiegelt een breed scala aan onderwerpen en interesses en is een rijke bron voor iedereen die interesse heeft in hedendaagse kunst en cultuur. Om ruimte te maken voor nieuwe toevoegingen en om onze ruimte beter te organiseren, hebben we besloten gratis een selectie van deze boeken aan te bieden aan onze bezoekers.

Tijdens deze eerste week van juni kun je de boeken vinden op onze begane grond. We zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 11 tot 18 uur, en op vrijdag tijdens de Kunstavond tot 21 uur. Na deze dagen is de Boekenmarkt weg: zorg ervoor dat je het niet mist!

Series

back